İZMİR'DEN DİREKT SEFER İLE


BÜYÜLEYİCİ PARİS VE İNCİLERİ TURU ROTASI

 

05-08 Haziran 2026 ( 3 Gece - 4 Gün )

 

İZMİR'DEN DİREKT SEFER İLE


BÜYÜLEYİCİ PARİS VE İNCİLERİ TURU ROTASI

 

05-08 Haziran 2026 ( 3 Gece - 4 Gün )

Tur Tarihleri : 1. 5.06.2026 - 8.06.2026
Fiyat : 897 EUR dan başlayan fiyatlar

İZMİR'DEN DİREKT SEFER İLE

BÜYÜLEYİCİ PARİS VE İNCİLERİ TURU ROTASI

05-08 Haziran 2026 ( 3 Gece - 4 Gün )

 

Tur Programı

1. Gün İzmir - Paris

Sabah belirtilen buluşma saatinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminalin’de buluşarak pasaport ve bagaj işlemlerimizi
tamamlayarak Sun Express Hava Yolları’na ait uçağımız ile saat Aktarmasız (direkt) uçuşumuzu gerçekleştiriyor ve yerel saat ile 14:50‘de Paris’e ulaşıyoruz. Bizleri bekleyen aracımızdaki yerlerimizi alarak kenti gezmeye başlıyoruz. Rehberimizin anlatımları ile yapacağımız panoramik gezimizin ardından Trocadero Meydanı’na gelerek Eyfel Kulesini karşıdan görerek ikonik fotoğraflarımızı çekiyor ve Paris’in en önemli yapılarından biri olan Zafer Takı’na(Arc de Triomphe) ulaşıyoruz. Daha sonrasında Champs-Elysees’de rehberimizin yönlendirmeleriyle serbest zaman alıyoruz. Yeniden buluşmamızın ardından Paris’te 3 gece konaklayacağımız otelimize yerleşiyoruz.
 
Konaklama: 4* Hotel Mercure Paris Val de Fontenay vb.

 

2. Gün Paris

Otelimizde kahvaltımızı yaptıktan sonra, dolu dolu bir program için, modadan sanata, gastronomiden tarihe dünyanın en ünlü kentinin olduğu
gibi Fransa’nın da sembolü olan Eyfel Kulesi’nin bulunduğu Champs de Mars’a gidiyoruz. Burada bizler için rezervasyonları yapılmış ve biletleri alınmış Eyfel kulesinin 2. Katına çıkarak seyir deneyiminin keyfini çıkarıyoruz (fiyata dahil). Güzel ve unutulmaz fotoğraflar çekebileceğimiz seyrimizin ardından Seine Nehri Tekne ve Paris Rüyası turumuz gerçekleştiriyoruz (fiyata dahil). Nehrin üzerine kurulu muhteşem köprülerin altından geçerken Paris’in dikkat çekici tarihi binalarını, Île de la Cité (Cité Adası) adası üzerinde bulunan ve geçtiğimiz dönemde hiç beklenmedik bir yangın faciasıyla yanan ayrıca Meryem Ana’ya ithaf edilmiş dünyaca ünlü Notre Dame Katedrali’ni görüyoruz. Nehir gezintimizin devamında Adliye Sarayı, Conciergerie Hapishanesi, Belediye Sarayı, Modern Sanatlar Müzesi ve Louvre Sarayı’nı panoramik olarak göreceğimiz yerler arasındadır. Keyifli tekne gezintimizin ardından, bizleri bekleyen aracımızdaki yerlerimizi alarak kenti gezmeye başlıyoruz. Gezimize Sorbonne Üniversitesi’nin hemen önündeki meydanda yer alan ve orijinali Roma’da bulunan dünyaca ünlü Bilim adamı ve sanatçıların mezarlarının bulunduğu Pantheon Kilisesi’ni (J.J Rousseau, Madame Cury, Voltaire vb.) görerek başlıyoruz. Devamında, Luxembourg Sarayı, Napolyon’un Mezarı (Hotel İnvalides), Opera Meydanı, Alexander Köprüsü, Saint Michel Mahallesi, Amerikan Kilisesi, Millet Meclisi, Orsay Müzesi’ni gördükten sonra, rehberimizin yönlendirmeleriyle serbest zaman alıyoruz. Serbest zamanın bitiminde, Paris’teki otelimize geçiyoruz.
 
Konaklama: 4* Hotel Mercure Paris Val de Fontenay vb.
 
 
3. Gün Paris - Versailles Sarayı - Montmartre
 
Otelimizde kahvaltımızı yaptıktan sonra, Versailles Sarayı (“bin yanı güneş” Kral Louis’in Sarayı) ve Bahçeleri gezimize başlıyoruz. Napolyon ve diğer ünlü kralları misafir eden ve Fransız devrimi dahil en önemli olayların yaşandığı, 1668 yılında yapılan ve aynı anda 20.000 kişi
barındırabilme özelliği ile Avrupa’nın en büyük saraylarından olan Versailles Sarayı’nı rehberimizin anlatımlarıyla geziyoruz. İç dekorasyonu ve bahçe peyzaj tasarımlarını dönemin ünlü mimarları tarafından yapılan, Fransız Kraliyet ailesine ev sahipliği yapmış ünlü Versailles Sarayı’nda, Aynalı Salon, Kraliçe Marie-Antoinette ve Kral 16. Louis’in orijinal haliyle korunmuş yatak odalarını, Bakanlık dairelerini, Saray Kilisesini, (Şapel Royale), Savaş salonu ile restore edilmiş birçok salonunu gezme fırsatı buluyoruz. Versailles Sarayı gezimizin ardından halen bohem yaşamın devam ettiği “Ressamlar Tepesi” adıyla bilinen Montmartre bölgesine geçiyoruz. Dileyen misafirlerimiz ile Füniküleri kullanarak Ressamlar Tepesi’ne çıkıyor ve Sacre Coeur Bazilikası’nı gördükten sonra, Paris’in ünlü yemeklerini ya da lezzetli kreplerini tadabileceğiniz şirin restoranlarında serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanın bitiminde, Paris’teki otelimize geçiyoruz.
 
Konaklama: 4* Hotel Mercure Paris Val de Fontenay vb.
 
4. Gün Paris- İzmir
 
Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, odalarımızı boşaltıyoruz ve bizi bekleyen aracımızdaki yerlerimizi alarak Paris’e veda etmeden önce Louvre Müzesi çevresinde serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz Dünya’nın en büyük müzesi olan Louvre Müzesini ziyaret edebilir (Ekstra-Misafirler kendi biletlerini Louvre Müzesi Resmî Web Sayfasından temin edebilirler- Zamanlama için acentenize danışınız.) ya da günü Paris’in ünlü dükkanlarında; alışveriş merkezlerinde alışveriş yaparak veya Paris’in güzelliklerinin keyfini çıkararak geçirebilirler. Rehberimizin belirlediği saatte yeniden buluşmamızın ardından geri dönüşümüz için Havalimanına transfer oluyoruz. Varışımızın ardından pasaport ve gümrük işlemlerimizi tamamlayarak bizleri Adnan Menderes Havalimanı’na götürecek olan Sun Express Hava Yolları’na ait uçakta yerlerimizi alarak dönüş yapıyoruz. Yerel saat ile gece yarısını biraz geçe varışımızın ardından bir başka tur programında yeniden birlikte olmak üzere vedalaşıyoruz.

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi