İZMİR’DEN DİREKT SEFER İLE

BRÜKSEL & & BRUGGE & PARİS & DİSNEYLANDTURU

EĞLENCE ROTASI

 

Brüksel (1) & Paris (2) & Paris Disneyland (1)

Sun Express Hava Yolları ile

4 Gece / 5 Gün 14-18  Kasım 2023 – 24 - 28 Ocak 2024

Seyahat Sağlık Sigortası Bizden!

 

 

 

İZMİR’DEN DİREKT SEFER İLE

BRÜKSEL & & BRUGGE & PARİS & DİSNEYLANDTURU

EĞLENCE ROTASI

 

Brüksel (1) & Paris (2) & Paris Disneyland (1)

Sun Express Hava Yolları ile

4 Gece / 5 Gün 14-18  Kasım 2023 – 24 - 28 Ocak 2024

Seyahat Sağlık Sigortası Bizden!

 

Tur Tarihleri : 1. 24.01.2024 - 28.01.2024
Fiyat : 897 EUR dan başlayan fiyatlar
booked.net

İZMİR’DEN DİREKT SEFER İLE

BRÜKSEL & & BRUGGE & PARİS & DİSNEYLANDTURU EĞLENCE ROTASI

Brüksel (1) & Paris (2) & Paris Disneyland (1)

Sun Express Hava Yolları ile

4 Gece / 5 Gün 14-18  Kasım 2023 – 24 - 28 Ocak 2024

Seyahat Sağlık Sigortası Bizden!

Tur Programı

1.Gün            İZMİR – DÜSSELDORF - BRÜKSEL

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde rehberinizle buluşma sonrası SunExpress Hava Yolları kontuarından gerçekleştireceğiniz bagaj ve bilet işlemlerinizin ardından, SunExpress Hava Yolları tarifeli seferi ile Düsseldorf’a hareket. Varışımızın ardından karşılanma ve bizi bekleyen özel otobüsümüzle Brüksel’e hareket ediyoruz. Belçika’nın başkenti olan Brüksel aynı zamanda Avrupa Birliği ve NATO ile alakalı birçok kuruma ev sahipliği yapıyor. Tarih boyunca barındırdığı birçok tarihi eseri korumayı başarabilen bu şehirdeki gezimizde Avrupa’nın en ünlü ve en hareketli meydanlarından biri olan Grand Place ve gotik tarzdaki tarihi, mimari dokusu ile ünlü birçok tarihi mekân ve caddede panoramik şehir gezimizi gerçekleştiriyor ve sonrasında otelimize transfer oluyoruz. Oda dağılımı ve dinlenme için serbest zaman. Konaklama Brüksel’deki otelimizde.

2.Gün            BRÜKSEL – GENT - BRUGGE - PARİS

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Gent şehrine doğru yola çıkıyoruz. Gent şehir turumuzun ardından Brugge Gezisi gerçekleştirmek üzere hareket ediyoruz. Suyun içinde yer alan evleri ve kanallardan oluşan caddeleri sayesinde “Belçika’nın Venedik’i” olarak anılan ve II. Dünya Savaşı sırasında şans eseri zarar görmeyen şehrin tarihi yapısı, orta çağ mimarisi günümüze kadar bütünlüğünü koruyabilmiştir. Şehir meydanında karşımıza çıkan ve tek katlı, adeta pastayı andıran renkli çatılı evleri, kiliseler, heykeller ve taşlı orta çağ kent yolları bizi adeta bir masalın içine çekecek. Ardından Fransa’nın başkenti, romantik şehir Paris’e doğru yola çıkıyoruz. Paris’in güzelliklerine bir girizgah yaptıktan sonra dinlenme ve konaklama için otelimize doğru hareket ediyoruz. Geceleme Paris’te.

3.Gün            PARİS

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Paris turumuza başlıyoruz. Panoramik Paris gezimiz esnasında Opera Meydanı ve Binası, Tuilleries Bahçeleri, Concorde Meydanı, dünyaca ünlü alışveriş caddesi Champs-Elysées, Zafer Takı (Arc De Triomphe), Eiffel Kulesi, Askeri Müze, Meclis binası, Napoléon'un Mezarı, Louvre Sarayı ve Müzesi, Millet Meclisi Binası, Madlen Kilisesi, Grand Palais, Petit Palais, Comedie Francais, Chaillot Sarayı, Vendome ve Trocadero Meydanları görülecek yerler arasındadır. Gezimizin ardından arzu eden misafirlerimizle opsiyonel olarak gerçekleştirilecek Seine Nehri Tekne Gezisi (20 Euro) için hareket ediyoruz. Tekne gezimizi gerçekleştirirken Paris’in en muhteşem binalarını yakından görecek, Seine Nehri’nin köprülerinin altından geçerek unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Bu tekne gezisi sırasında görülecek yerler arasında Amerikan Kilisesi, Millet Meclisi, Dışişleri Bakanlığı, Orsay Müzesi, Cité Adası, Notre Dame Katedrali, Adliye Sarayı, Conciergerie Hapishanesi, Belediye Sarayı, Modern Sanatlar Müzesi ve Louvres Sarayı bulunmakta. Tekne gezimizin bitimiyle arzu eden misafirlerimizleopsiyonel olarak gerçekleştireceğimiz Paris Rüyası Gezisi [Paris İkonları & Ressamlar Tepesi (85 Euro) için hareket ediyoruz. Bu gezimizde şehrin en ilgi çeken merkezlerinden biri olan hareketli Pigalle Semti’nden geçerek, günümüzde halen bohem yaşamın devam ettiği Ressamlar Tepesi adıyla bilinen Montmartre Tepesi’ne çıkacağız. Burada Sacré-Coeur’ü (Adaklar Kilisesi) gördükten sonra, Ressamlar Meydanı’nda portrenizi yaptırmak ve fotoğraf için serbest vaktiniz olacak. Ressamlar Tepesi gezisinin ardından Paris İkonları gezisi ile şehrin doyumsuz manzarasını izlemek için, Paris'in olduğu kadar Fransa’nın da sembolü olan Eiffel Kulesi’ni ziyaret ediyoruz. Verilecek fotoğraf molasında arzu eden misafirlerimiz kuleye bilet alarak çıkabilir. Gezimizin bitimiyle birlikte otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

4.Gün             PARİS - PARİS (DİSNEYLAND)

Sabah kahvaltısının ardından Disneyland yakınındaki otelimize transfer oluyoruz. Oda dağılımı gerçekleştirdikten sonra serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz opsiyonel olarak Disneyland Park Bileti (1 Gün / 1 Park Bileti 110 Euro) (1 Gün / 2 Park Bileti 130 Euro) satın alarak günü Disneyland’ın eğlence dolu dünyasında geçirebilirler. Paris’in doğusunda Marne-la-Vallée kentinde bulunan Disney temalı dünyaca ünlü bu park, aynı zamanda Avrupa’nın en çok ziyaret edilen tema parkıdır. Çılgın Maden Treni, Indiana Jones, Karayip Korsanları Mağarası, Robinson’un Evi, Mark Twain’in Gemisi, Uzaya Yolculuk ve Yıldızlar Turu gibi her yaşa hitap eden aktiviteleri ile sizleri destansı bir dünyaya götürecek. Walt Disney Film Stüdyoları Parkı içerisinde ise adrenalini son dozunda yaşayacağınız Hollywood Oteli Asansörü, Aerosmith Hız Treni, Armageddon ve Stüdyo Tramvay turu gibi eğlenceli aktiviteler sizleri bekliyor. Konaklama ise otelimizde.

5.Gün             PARİS (DİSNEYLAND) – İZMİR

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Ardından otelden çıkış işlemlerini tamamladıktan sonra rehberinizin belirteceği saattehavalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Sun Express Hava Yolları tarifeli seferi ile İzmir’e uçuşumuz gerçekleşiyor. Varışımızla birlikte turumuzun ve servislerimizin sonu.

 

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi