Değişik Bir Amerika

Kayak & Balık & Eğlence

 

30.12.2023-08.01.2024

 

 

 

Değişik Bir Amerika

Kayak & Balık & Eğlence

 

30.12.2023-08.01.2024

Tur Tarihleri : 1. 30.12.2023 - 8.01.2024
Fiyat : 3.199 USD dan başlayan fiyatlar
+23
°
C
+25°
+17°
Los Angeles
Monday, 19
See 7-Day Forecast


Değişik Bir AMERİKA

Kayak & Balık & Eğlence

30.12.2023-08.01.2023

Tur Programı

1. GÜN           İSTANBUL - LOS ANGELES
İstanbul Havalimanında saat 05:00de bulunma. Pasaport, check-in ve gümrük işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK 179 nolu seferi ile saat 08:25de Amerikanın en büyük şehirlerinden biri olan Los Angeles'a hareket. Yaklaşık 11 saatlik bir uçuştan sonra saat 12:05'de Los Angelesa varış.  Havalimanında bizleri bekleyen özel aracımız ile otelimize transfer. Odaların dağılımından sonra Los Angeles şehir turu'na çıkıyoruz. Şehir turumuzun ilk durağı Amerikanın Melekler Şehri olarak tanınan, 2. büyük şehri olan Los Angeles'ı tanıtan bir tur yapacağız. İlk durağımız filmlerden anımsayacağınız Hollywood Bulvarı. Burada Oscar törenlerinin yapıldığı Kodak tiyatrosu (Yeni adıyla "Dolby Theater"), ünlü filmlerin galalarının yapıldığı Çin tiyatrosu, sinema ve müzik sanatçılarının el ve ayak izleri, ayrıca Şöhretler Yolu göreceğimiz yerler arasında. Ayrıca bu bölgeden şehrin simgesi olan Dev Harflerle yazılı ünlü Hollywood yazısını fotoğraflama şansını bulacaksınız. Daha sonra ünlü Sunset Strip bulvarından Santa Monica bulvarına geçerek Beverly Hillse ulaşıyoruz. Burada Beverly Hillsin meşhur sembolünü göreceğiz. Daha sonra ’’Pretty Woman’’ filminin çekildiği, dünyanın en lüks mağazalarının yer aldığı, meşhur Rodeo Driveda kısa bir yürüyüş yapıp, Elvis Presley ve John Lennon gibi yıldızların senelerce ikamet adresi olan "Beverly Willshire Otel"ini göreceğiz. Rodeo Drivedan ayrıldıktan sonra Los Angeles şehrinin merkezi olarak bilinen Downtown'a gidiyoruz. Burada göreceğimiz yerler Olvera caddesi, Los Angeles şehrinin siluetini oluşturan gökdelenler ve şehrin ilk kurulduğunda oluşan tarihi merkezler. Şehir turundan sonra otelimize gidiyor ve odaların dağılımından sonra dinlenmek için serbest vakit. Akşam Santa Monica’ya gidiyoruz. Sokak sanatçılarının gösterileriyle dolu ışıl ışıl Santa Monicada bulunan şık kafelerde bir şeyler içerek yorgunluğunuzu atabilir, akşam yemeğinizi bu güzel yerde bulunan restoranlardan birinde alabilirsiniz. Geceleme Los Angeles'ta.

2GÜN          LOS ANGELES
Sabah kahvaltısının ardından. Sahil Kentleri turu yapıyoruz. Bu programda Amerikanın en yoğun ikinci limanı olan Long Beachde, ünlü Queen Mary gemisini, Formula 1 yarışlarının yapıldığı pisti göreceğiz (Grand Prix of Long Beach). Pasifik Okyanusu kıyısından güneye doğru inerek; Newport Beach, Seal Beach, Huntington Beach, Laguna Beach görülecek diğer yerler arasındadır. Turdan sonra otele dönüş. Geceleme otelimizde.
Not: Arzu edenler Universal Stüdyolarına gidebilirler.

3. GÜN           LOS ANGELES - BIG BEAR
Sabah kahvaltısından sonra Los Angeles’in en yakın kayak merkezi olan Big Bear Kayak Merkezine yola çıkıyoruz. Yaklaşık 2 saatlik bir yolculuktan sonra Big Bear Kayak Merkezine varıyoruz. Otele yerleştikten sonra serbest zaman. Pistler kayak tutkunlarını bekliyor. İsteyenler kayak takımları kiralayabilir. Kayacak olan misafirlerimiz ski passlarını aldıktan sonra serbest olarak kayak aktivitemize başlıyoruz. Geceleme otelimizde.

4. GÜN           BIG BEAR
Sabah kahvaltımız takiben günlük kayak aktivitelerimize devam ediyoruz. Geceleme otelimizde.

5. GÜN           BIG BEAR - LAS VEGAS
Sabah kahvaltısının ardından Las Vegas’a yola çıkıyoruz. Yaklaşık 3,5 saatlik bir yolculuktan sonra Las Vegas’ varışı takiben rehberiniz sizleri Premium Outlet’e bırakacak. 190 mağazadan oluşan bu büyük outlette alış-verişlerimizi tamamladıktan sonra otele transfer, Check in işlemlerinden sonra otele yerleşme ve Las Vegas otellerinin keşfi. Dinlenmenin ardından meşhur Las Vegas Bulvarını ve otelleri anlatan bir panoramik tur yapıyoruz. Akşam Las Vegas Stripte yürüyüş ve otellerin görsel açık hava şovlarını izleme imkanı. Las Vegas’ın dünyaca ünlü şovlarına gitmek isteyen misafirlerimizin transferlerini yapacağız. Akşam şansınız denemek için binlerce masa ve slot sizleri bekliyor. Geceleme otelimizde.

6. GÜN           LAS VEGAS - GRAND CANYON
Sabah kahvaltısının ardından Jeep’lerle gerçekleştireceğimiz bu turumuzda Las Vegastan Arizona Eyaletinde bulunan Grand Canyona doğru yola çıkıyoruz. Yaklaşık 2 saatlik bir yolculuktan sonra Grand Canyona varıyoruz. Daha sonra bizlere çevreyi gezdirecek otobüslere biniyoruz. İlk nokta olan Eagle Point'te (Kartal Noktası) Canyon'un muhteşem fotoğraflarını 800 metrelik uçurumun hemen yanından çekme imkanı buluyoruz. Yine burada Hualapai Kızılderelilerin çadırlarını fotoğraflama imkanımız oluyor. Buradan tekrar otobüse binerek Guano Pointe gidiyoruz.  Hualapai Kızılderililerin hazırladığı yemekleri yerken yine başka bir muhteşem manzaraya tanık oluyoruz. Yemekten sonra Terminale geri donup aracımıza binerek Las Vegasa doğru yola çıkıyoruz. Hayatta bir kez mutlaka görülmesi gereken ve Dünya'nın 7 doğal harikasından biri olan bu muhteşem Canyon'un sahibi olan Hualapai Kızılderilileriyle tanışma fırsatı olan bu turu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Helikopter-tekne turuna katılabilirler. Helikopterleri organize eden görevliler bizleri helikopterlere götürüyor. 5-6 kişilik helikopterler Canyon'un en altında bulunan Colorado Nehrine doğru inerken muhteşem Canyon manzarasıyla büyüleneceksiniz. Aşağıda bizi bekleyen teknelerle nehir üzerinde bir tur yapıyoruz. Daha Sonra Helikopterler bizleri yukarıya çıkarırken yine muhteşem manzaralara tanık oluyoruz. Turdan sonra otele dönüş. Geceleme otelimizde.
Helikopter- Tekne turu Kişi Başı 200 Usd

7.GÜN         LAS VEGAS - SAN DIEGO
Sabah kahvaltısının ardından Yıllardır Amerikanin en güzel şehiri seçilen San Diego’ya yola çıkıyoruz, ilk durağımız La Jolla. Fok plajı ve sahilleriyle ünlü La jolla’ da doğanın ve lüks evlerin uyumunu görecek ve bol bol fotoğraf cekeceksiniz. La Jolla dan ayrılıp 2. durağımız olan Old Towna gidiyoruz. Californianin doğum yeri olan Old Town da kendinizi  adeta Meksika da  hissedeceğiniz bir atmosfer sizleri bekliyor. Old Town sonrasında ;Sea Port Village, Midway uçak gemisi, II Dünya Savasının simgesel görseli olan Unconditional Surrender Statue heykeli, Amerikan Deniz kuvvetlerini üssünün bulunduğu ve aynı zamanda Amerika’nın en büyük ahşap binası olan ve Bazıları Sıcak Sever” filminin de çekildiği tarihi Hotel Del Coronadonunda bulunduğu Coronado adası ziyaret edeceğimiz yerler arasındadır. Turdan sonra Otele yerleşme ve geceleme otelimizde.
NOT: Midway uçak gemisi ziyareti  sadece dışardan fotoğraflama olarak yapılacaktır.

8.GÜN           SAN DIEGO
Bugün balık günümüz. Sabah kahvaltısının ardından sizleri belki de hayatımızın en büyük balıklarını yakalayabileceğiniz bir gün bekliyor. Point Loma’da mürettebatının balık profesyonellerinden oluşan teknemize biniyoruz. 5-6 saatlik bir balık turundan sonra tuttuğumuz balıklarla birlikte geri dönüyoruz. Balıkları önceden ayarlana restoranda pişirtip taze pasifik balıklarını akşam yemeğimizde yemenin keyfini tadıyoruz. Geceleme otelimizde.

9.GÜN            SAN DIEGO - LOS ANGELES - İSTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından ilk önce Los Angeles’a geçiyoruz. Burada bir alışveriş merkezinde uçak saatimize kadar son eksiklerimizi tamamlıyor ve havaalanına transferimize geçiyoruz. Saat 18:25de Türk Hava Yollarının TK10 uçağı ile İstanbula hareket. Geceleme uçakta.

10.Gün           İSTANBUL
Yerel saat ile 18:25de İstanbul Havalimanına varış ve turumuzun sonu.

 

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi