İZMİR'DEN DİREKT SEFER Sun Express ile

BÜYÜK İSPANYA ve ENDÜLÜS

TURU KÜLTÜR ROTASI

 

10 - 17 Eylül 2023

Alternatif Tarih:01-08 Ekim 2023

Granada - Cordoba - Toledo - Madrid - Zaragoza

Barcelona - Sevilla - Valensiya

 

 

 

İZMİR'DEN DİREKT SEFER Sun Express ile

BÜYÜK İSPANYA ve ENDÜLÜS

TURU KÜLTÜR ROTASI

 

10 - 17 Eylül 2023

Alternatif Tarih:01-08 Ekim 2023

Granada - Cordoba - Toledo - Madrid - Zaragoza

Barcelona - Sevilla - Valensiya

 

Tur Tarihleri : 1. 10.09.2023 - 17.09.2023
Fiyat : 996 EUR dan başlayan fiyatlar
+28
°
C
+30°
+15°
Granada
Monday, 19
See 7-Day Forecast

İZMİR'DEN DİREKT SEFER Sun Express ile

BÜYÜK İSPANYA

VE

ENDÜLÜS TURU KÜLTÜR ROTASI

10 - 17 Eylül 2023

Alternatif Tarih:01-08 Ekim 2023

Granada - Cordoba - Toledo - Madrid - Zaragoza

Barcelona - Sevilla - Valensiya

Tur Programı

1. Gün

İzmir - Barcelona (10.09.2023 Pa)

İzmir Dış Hatlar Terminali’nde rehberinizle buluşma sonrası Sunexpress kontuarından gerçekleştireceğiniz bagaj ve bilet işlemlerinizin ardından, Sunexpress tarifeli seferi ile Barcelona’ya hareket. Varışımız ile birlikte gerçekleştireceğimiz panoramik Barcelona şehir gezisinde Katalonya’nın başkenti ve İspanya’nın en büyük 2. şehrini keşfedeceğiz. Gezimizde; Cristof Colomb Heykeli, La Sagrada Familia Kilisesi, La Ramblas Caddesi, Montjuic Tepesi, İspanya ve Catalunya Meydanları, Paseo de Gracia, Gran Via Caddesi, Endülüs Arenası ve Olimpic Liman görülecek yerler arasındadır. Panoramik gezimizin ardından otelimize transfer ve odalara yerleşme. Konaklama otelimizde.

Uçuş No: XQ894 (Sun Express) - Kalkış: Izmir - Tarih: 10 Eylül 2023 - Saat: 09:25 - Varış: Barcelona - Tarih: 10 Eylül 2023 - Saat: 12:05

2. Gün

Barcelona - Zaragoza - Madrid (11.09.2023 Pt)

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz. Ardından Zaragoza Gezisi için hareket ediyoruz. Varışımızı takiben gerçekleştirilecek panoramik şehir turumuzda Ebro Nehri, şehrin merkez katedrali olan Pilar Katedrali, La Seo Katedrali, San Pablo Kilisesi, Plaza Espana ve Pilar Köprüsü görülecek yerler arasındadır. Gezimizin bitimiyle birlikte Madrid’e doğru yola çıkıyoruz. otele transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

3. Gün

Madrid - Toledo - Madrid (12.09.2023 Sa)

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Toledo Gezisi için hareket ediyoruz. İspanya’nın eski başkenti ve UNESCO Dünya Mirası Listesi’nin önemli şehirlerinden biri olan ve El Greco’nun şehri olarak bilinen Toledo, XVI. yy’dan günümüze değişmeden gelmeyi başaran ender şehirlerden biridir. Roma, Vizigot, Arap, Gotik, Rönesans mimarilerinin izlerini taşıyan yapılar, dar sokaklar, El Greco’nun tabloları ve tabii ki ünlü katedrali ile bizi karşılayacak şehirde Yahudi Mahallesi’nde yapacağımız yürüyüşün ardından Madrid’e dönüyor ve panoramik Madrid şehir gezisine başlıyoruz. Alcala Kapısı, Cibeles Meydanı ve Çeşmesi Paseo Del Prado Ve Apollo Çeşmesi, Retiro Parkı, Castellana Caddeleri, Arena, Botanik Bahçesi, Neptün Çeşmesi, Belediye Binası görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer olacağız. Konaklama otelimizde.

4. Gün

Madrid - Cordoba - Sevilla (13.09.2023 Ça)

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Cordoba Eski Şehir & Cordoba Camii (giriş biletleri dâhil) gezimiz için otelimizden ayrılıyoruz. X. ve XI. yy.’da dünyanın en kalabalık şehirlerinden birisi olan Cordoba’da, o dönem Yahudi, Hristiyan ve Müslüman halklarının barış içinde yaşamaktaydı ve şehir, önemli filozoflar, bilim insanları, sanatçıların katkısı ile Avrupa’nın en önemli kültür merkezlerinden biri haline gelmişti. UNESCO Dünya Mirasları Listesi’nde yer alan Cordoba şehrinde yapılacak olan gezimizde rönesanstan kalma Palacio de Viana, Musevi Mahallesi ve yapımına 785 yılında başlanıp 987 yılında tamamlanan, Batı İslam sanatının en etkili yapılarından biri olan Cordoba Camii görülecek yerler arasındadır. Ardından Sevilla şehrine doğru yola çıkıyoruz. Varışımızın ardından otele transfer oluyoruz. Akşam arzu eden misafirlerimiz akşam etkinliği olarak düzenleyeceğimiz bir İspanya klasiği olan Flamenco Şov Gecesi Etkinliği (55 Euro) katılım sağlayabilirler. Gece sonunda otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

5. Gün

Sevilla - Granada (14.09.2023 Pe)

Otelde alacağımız kahvaltının ardından panoramik Sevilla şehir gezisine başlıyoruz. İspanya Meydanı, Altın Kule, Paula Rahibeler Manastırı, havuzları ve bahçeleri ile ünlü Maria Luisa Parkı ile Santa Cruz Meydanı göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir turu esnasında panoramik olarak Arap mimarisinin eşsiz örneklerinden biri olan Alcazar Sarayı’nı (dışarıdan) ve dünyanın en büyük 3. katedrali olan Sevilla Katedrali’ni (dışarıdan) görüyoruz. Ardından Granada şehrine doğru yola çıkıyoruz. Varışımız ile birlikte El Hamra Sarayı Gezisi (giriş biletleri dâhil) için hareket ediyoruz. Bu gezimizde Arabesk mimarisi, havuz ve bahçeleri ile ünlü UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi’nde yer alan El Hamra Sarayı ziyaret edilecektir. Ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin belirteceği saatte buluşarak akşam etkinliği olarak gerçekleştireceğimiz Albaicin & Sacramonte Gipsy Mahallesi Gece Gezisi (35 Euro) için hareket ediyoruz. Bu turumuzda El Hamra Sarayı karşısında, Sierra Nevada dağının eteklerinde bulunan eski çingene yerleşimlerinde unutulmaz bir Flamenko gösterisi izleyecek, gösteriden sonra Sacromonte ve Albaicin bölgesini gezme ve El Hamra Sarayı’nı ışıklandırılmış bir şekilde görme fırsatını yakalayacaksınız. Tur sonrası otelimize transfer oluyoruz ve serbest zaman veriyoruz. Konaklama otelimizde.

6. Gün

Granada - Murcia - Valencia (15.09.2023 Cu)

Güne otelde alacağımız kahvaltının ardından panoramik Granada şehir gezisine başlıyoruz. Tarihi Granada sokaklarında Emevi ve Abbasi dönemlerinden kalma eserlerin arasında Grand Via, La Rambla Meydanı, Arap Çarşısı ve Belediye Meydanı görülecek yerler arasındadır.Grana’dan sonra Murcia’dan geçerken panaromik şehir turu yapıyoruz. Murcia ‘da panoramik olarak gerçekleştireceğimiz turumuz esnasında Gotik, Rönesans ve Barok izler taşıyan ve Murcia Merkez Camii ‘nin üzerine inşa edilmiş olan ünlü Santa Maria Katedrali, rengarenk yapısı ile dikkat çeken Piskoposluk Sarayı, şehrin merkezine modern hava katan Belediye Binası başlıca görülecek yerler arasındadır. Murcia şehir turu sonrasında ardından Valencia şehrine doğru yola çıkıyoruz. Varışımız ile birlikte serbest zaman. Ardından otele transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

7. Gün

Valencia - Barcelona (16.09.2023 Ct)

Otelde alacağımız kahvaltının ardından panoramik Valencia şehir gezisine başlıyoruz. Romalılar tarafından kurulan ve günümüze dek birçok farklı kültüre ev sahipliği yapan, İspanya’nın en kalabalık 3. şehri olan ve ülkenin en büyük limanına sahip Valencia gezimizde; Belediye Sarayı, Arena, Gotik Katedral, Lonja Market, Micalet Çan Kulesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turundan ardınadan Barcelona’ya gidiyoruz . Ardından otele transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

8. Gün

Barcelona - İzmir (17.09.2023 Pa)

Otelimizde alacağımız kahvaltının rehberimizin belirleyeceği saate kadar serbest zaman veriyoruz. Ardından havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Sunexpress tarifeli seferi ile İzmir’e uçuşumuz gerçekleşiyor. Varışımızla birlikte turumuzun ve servislerimizin sonu.

Uçuş No: XQ895 (Sun Express) - Kalkış: Barcelona - Tarih: 17 Eylül 2023 - Saat: 13:00 - Varış: Izmir - Tarih: 17 Eylül 2023 - Saat: 17:00

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi