Tur Tarihleri : 1. 18.01.2021 - 1.03.2022
Fiyat : Program Fiyatlarımız Hazırlanıyor

KUALA LUMPUR, LANGKAWİ 7 GÜN - 6 GECE

 KÜLTÜR VE DENİZ

1. GÜN KUALA LUMPUR

Kuala Lumpur Havalimanına iniş sonrası rehberimizle dış hatlar geliş terminalinde buluşuyoruz. Otel transferi sonrası serbestiz. Konaklama otelimizde.

2. GÜN  KUALA LUMPUR

Sabah otelde kahvaltımızı aldıktan sonra aracımız ve rehberimizle birlikte, şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. Bu tur esnasında PETRONASİkiz kuleler, Bağımsızlık Meydanı, Sultan Abdul Samad Binası, Kraliyet Sarayı, Milli Müze (araçla), Parlamento (araçla), Milli Anıt, Milli Cami, Demiryolu İstasyonu (araçla) noktalarından geçecek ve fotoğraf çekmek için molalar vereceğiz. Tur sonrası otele dönüş ve serbest zaman.

3. GÜN KUALA LUMPUR - LANGKAWI

Sabah kahvaltı sonrası en geç öğlen saat 12.00’ da otelimizden çıkış yapıyoruz. Sonrasında uçağımıza göre Havalimanına transfer. Langkawi Havalimanına iniş sonrası rehberimizle dış hatlar geliş terminalinde buluşuyoruz. Otelimize girişimiz14:00 sonrası. Otel transferi sonrası serbestiz.

4. GÜN LANGKAWI

Sabah otelde kahvaltımızı aldıktan sonra aracımız ve rehberimizle birlikte, ada turumuzu gerçekleştireceğiz. Bu tur esnasında Kartal Meydanı, Oriental Village ve Underwater World ziyaret edilecek. Tur sonrası otele dönüş ve serbest zaman. Konaklama Langkawi’de 

5. GÜN LANGKAWI

Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Konaklama Langkawi’de

6. GÜN LANGKAWI

Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Konaklama Langkawi’de.

7. GÜN LANGKAWI

Sabah kahvaltı sonrası en geç öğlen saat 12.00’ da otelimizden çıkış yapıyoruz. Sonrasında uçağımıza göre Havalimanına transfer.

 

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi