Tur Tarihleri : 1. 18.01.2021 - 1.03.2022
Fiyat : Program Fiyatlarımız Hazırlanıyor

KUALA LUMPUR – LANGKAWI – MALACCA 
JOHOR BAHRU - SINGAPUR

6 GECE - 7 GÜN

GÜN 1:  KUALA LUMPUR

Kuala Lumpur Havalimanına iniş sonrası rehberimizle buluşuyoruz. Otel transferi sonrası serbestiz. Akşam konaklama Kuala Lumpur’da olacak.

GÜN 2: KUALA LUMPUR

Sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrası Kuala Lumpur’un çeşitli bölgelerini gezmek üzere otelden hareket edeceğiz. Bu gezimizde önce Kuala Lumpur Kuş Parkı’nı göreceğiz. Dünyanın en büyük serbest dolaşan kuş parkında yaklaşık 1 saat geçirdikten sonra Kuala Lumpur’un kuruluş noktasında bulunan ve Kuala Lumpur’un ilk camisi olan Masjid Jamek’e geçiyoruz. Bu camii yapısı itibarıyla oldukça güzel bir mimariye sahip. Hemen ardından el sanatları ve hediyelik eşyaların satışının yapıldığı ünlü Central Market’e gideceğiz. Yaklaşık 2 saat geçireceğimiz bu noktada aynı zamanda öğle yemeklerimizi de alacağız. Central Market çıkışı panoramik şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. Bu tur esnasında İkiz kuleler, Bağımsızlık Meydanı, Sultan Abdul Samad Binası, Kraliyet Sarayı, Milli Müze (araçla), Parlamento (araçla), Milli Anıt, Milli Cami, Demiryolu İstasyonu (araçla) fotoğraf duraklarımız olacak. Turumuzun ardından otele giriş yapıyoruz. Sonrasında serbestiz. Konaklama otelimizde.

GÜN 3: KUALA LUMPUR – LANGKAWI

Sabah kahvaltı sonrası saat 10:30’da otelimizden check-out yapıyoruz. Sonrasında bizi Langkawi’ye götürecek olan uçağımıza binmek üzere Havalimanına transfer olacağız.  Langkawi’ye iniş sonrası Kartal Meydanı, Oriental Village ve Underwater World’ü kapsayan gezimiz sonrası otelimize geçeceğiz. Konaklama Langkawi’de.

GÜN 4: LANGKAWI

Sabah kahvaltısının ardından saat 09:00’da Langkawi ve çevresindeki adaları kapsayacak tekne gezimiz başlıyor. Önce bu tur esnasında Hamile Bakire gölü (Pulau Dayang Bunting) ziyaret edilecek. Suyundan içenlerin hamile kaldığı söylenen bu doğal krater gölünde tabiatın benzersiz bir güzelliğine şahit olacağız. Ardından teknemizle tekrar açılıp, dünyanın en önemli oksijen kaynakları olan Mangrove ormanlarını gezeceğiz. Bu gezimiz esnasında yine Mangrove ormanlarında yaşamlarını sürdüren ve adaya ismini veren kartalları besleme fırsatımız olacak. Milyonlarca yıllık doğal kalker oluşumu ile öne çıkan “Bat Cave” de yolculuğumuz esnasında ziyaret edeceğimiz bir yer olacak. Tur sonrası otele döneceğiz. Konaklama otelimizde olacak.

GÜN 5: LANGKAWI – JOHOR BAHRU

Sabah erken kahvaltı sonrası otelimizden çıkış yapacağız ve Langkawi Uluslararası Havalimanına geçeceğiz. Buradan bizi Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanına götürecek olan uçuşla Langkawi’den ayrılmış olacağız. Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanına iniş sonrası aracımız bizi Malacca’ya götürecek. Öğleden sonramız Malacca’da Malacca şehir turu ile geçtikten sonra saat 16:00 civarı Johor Bahru’ya doğru hareket edeceğiz. Johor Bahru’da otelimize giriş yaptıktan sonra serbestiz.

GÜN 6: JOHOR BAHRU

Sabah kahvaltı sonrası Johor Bahru’da ki gezimiz Legoland ile başlayacak. Arkasından bir başka eğlence mekanı olan Hello Kitty’e geçeceğiz. Kısa bir Johor Bahru şehir turunun ardından Johor Bahru Premium Outlet’e gidiyoruz. Akşam konaklama otelimizde.

GÜN 7: JOHOR BAHRU – SINGAPUR

Sabah kahvaltı sonrası otelimizden çıkış yapacağız. Araç ile Singapur sınırına varınca, sınır sonrasında  Singapur şehir turuna başlayacağız, arkasından Orkide Bahçesini (yaklaşık 3,5 saat) ve Universal Studios ve SEA Aquarium  gezimiz olacak. Gezi sonrası alışveriş için serbest zaman. Akşam Singapur Changi Havalimanına transfer olacağız.

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi